Ook zo'n mooie knaagdierscaping?

Haal een prachtige, natuurlijke leefomgeving voor jouw eigen kleine knaagdier, zo uw eigen huis in met knaagdierscaping! De naam doet misschien vermoeden dat het alleen voor hamsters is, maar andere knaagdieren zoals muizen kunt er ook ontzettend blij mee maken! Knaagdierscaping kent meerdere voordelen: zo kunt u eindelijk afscheid nemen van al die plastic onderdelen, en uw knaagdier wordt er super gelukkig van! Het vermindert namelijk de kans op stereotiep gedrag aanzienlijk. Het ziet er natuurlijk ook prachtig uit - u wilt het iedereen laten zien. Zelf geen tijd, of niet zo creatief? Laat uw hok dan inrichten door onze scaping experts!

Knaagdierscaping bij Kleinvee Fokkerij gaat als volgt:

  1. Via ons contactformulier neemt u contact met ons op. Wij zullen dan een afspraak inplannen om wensen en mogelijkheden te bespreken.
  2. Vervolgens maken wij een ontwerp en sturen u dit ontwerp op, samen met de kosten van de scaping. U kunt deze rustig bekijken, en besluiten om bijvoorbeeld meer toe te voegen of iets weg te laten.
  3. Na akkoord maken we een afspraak om de scaping bij jou thuis op te komen bouwen, het hok ingericht en al op te komen halen of het ingericht thuis te laten bezorgen.
  4. Wij komen langs om te bouwen, en klaar is uw scaping!

Bekijk ons werk!

Prijstabel

Dienst Omschrijving Prijs
Aanvragen knaagdierscaping Onze specialist ontwerpt een knaagdierscaping volgens al uw wensen. €10,- / €25,-
eenmalig*
Knaagdierscaping bouwen Onze specialist bouwt bij u thuis de knaagdierscaping na uw goedkeuring van het voorstel. Als u de aanvraag goedkeurt, betaalt u voor de aanvraag slechts €10,- in plaats van €25,-. €15,-
per uur
Schoonmaken en aanpassen Uw knaagdierscaping wordt schoongemaakt en eventueel naar wens aangepast. Dat is optimaal genieten voor u! €40,-
per keer

*Wanneer u de knaagdierscaping goedkeurt en door onze specialisten laat bouwen, betaalt u €10,- voor het ontwerpen van de knaagdierscaping. Laat u alleen een ontwerp maken, om bijvoorbeeld zelf de knaagdierscaping thuis te bouwen, dan betaalt u €25,- voor het ontwerpen.

2012 - 2024 Kleinvee Fokkerij - Deze website is groen gehost 🌎