Klein team. Groot hart.

Begonnen als een kleine fokkerij, is 't Knaagplein inmiddels uitgegroeid tot een fokkerij, pension en (web)winkel die door bezoekers vanuit het hele land bezocht wordt. Dierenwelzijn staat bij ons voorop en wij zorgen ervoor dat elk diertje een mooi nieuw thuis krijgt. Daarnaast hebben wij in onze winkel een gigantisch aanbod aan prachtige artikelen en zijn wij echte scaping specialisten.

...
... ...
...
...
...

Een gezond dier. Een goed karakter.

Bij een dier houden komt veel meer kijken dan in eerst instantie lijkt. Hoe zorgt u voor een geschikte woonplek voor je huisdier? Wat geeft u ze te eten? En hoe weet ik zeker of ik een gezond dier koop? Dat zijn natuurlijk hele goede vragen, maar vaak wanneer je dit opzoekt, krijg je 200 verschillende antwoorden. Dan wordt het natuurlijk erg lastig bepalen wat je beter wel kan doen en wat beter niet.

Vanuit deze gedachte proberen wij onze bezoekers zo goed mogelijk te helpen. Niet alleen bij de (eerste) aankoop van een dier, maar ook door makkelijk en goed bereikbaar te zijn voor nazorg. Maakt u zich zorgen over uw huisdier omdat 'ie niet goed eet? Dan kunt u ons altijd even mailen, WhatsAppen of opbellen!

Geschiedenis van 't Knaagplein

't Knaagplein is in 2012 begonnen als een buurtpension voor konijnen en cavia's. Dat pension groeide snel en het jaar daarna waren we al in de hele buurt bekend. Wat ons opviel tijdens het opvangen van die dieren was dat verzorging van de dieren zo erg varieerde. Wij merkte dat mensen dit vaak onbewust deden en juist graag tips en advies wilden om hun dieren beter te kunnen verzorgen.

Door de goede recensies die het pension ontving door mond-tot-mond reclame, zijn het pension - en later de fokkerij - steeds groter en bekender geworden. Daarbij houden wij dierenwelzijn altijd op de bovenste plek staan in al onze keuzes. Wij zijn ook steeds meer gaan specialiseren in het adviseren van mensen om een juiste knaagdier te kiezen.

Uiteindelijk hopen wij bezoekers uit heel Nederland en buurlanden te mogen ontvangen en te adviseren in het kiezen van een dier. Daarnaast willen wij al deze bezoekers (en anderen) een makkelijke manier bieden om onze producten te bestellen door de webshop steeds verder uit te breiden. Ook willen wij natuurlijk graag uw dieren weer opvangen, zodat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan!

In de media

Hamster in een kooi? Nee, in een waar knaagdierenpaleis! | AD.nl

Haastrechtse ratjes bij StukTV (hetkontakt.nl)Ons team

2012 - 2024 Kleinvee Fokkerij - Deze website is groen gehost 🌎