Altijd alles op tijd in huis voor uw knaagdier.

Met een abonnement bij Knaagplaza.

Heeft u ooit het gevoel gehad dat u net iets te vaak naar de winkel rent voor de benodigdheden van uw knaagdier? Maakt u zich geen zorgen meer! Bij Knaagplaza begrijpen we de behoeften van u en uw knaagdier.

Met onze handige abonnementsservice hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het missen van essentiƫle knaagdierbenodigdheden. Hoe werkt het? Simpel! Kies het abonnement dat het beste bij u en uw kleine metgezel past, en wij zorgen ervoor dat hoogwaardige producten rechtstreeks bij u thuis worden bezorgd.

Waarom kiezen voor Knaagplaza?

  1. Gemak: Geen last-minute haast meer naar de winkel. Wij leveren aan uw deur op het moment dat het u uitkomt.
  2. Kwaliteit: Alleen de beste producten voor uw knaagdier. We begrijpen dat hun welzijn voorop staat.
  3. Besparing: Als vaste klant van Knaagplaza krijgt u een exclusieve korting op uw pakket.

Abonnement aanvragen

Voor u een abonnement kunt aanvragen, plaatst u via onze webshop een bestelling met de gewenste inhoud van uw abonnement. Deze bestelling dient als basis voor uw abonnement. Na het plaatsen van de bestelling kunt u hieronder het bestelnummer en het mailadres waarmee u de bestelling geplaatst hebt invullen. Het bestelnummer ontvangt u per mail na het plaatsen uw bestelling en begint met 'ORD'. Als u geen overzicht krijgt van uw bestelling na het invullen van het mailadres en bestelnummer, controleer dan of de gegevens kloppen. U krijgt na het invullen direct een prijsvoorstel. Als u akkoord bent, kunt u de rest van het formulier invullen. Zodra u het formulier verstuurt, wordt uw abonnement geregistreerd. Op de door u gekozen startdatum wordt via automatische incasso het abonnementsbedrag afgeschreven. Na de eerste succesvolle incasso zullen wij uw eerste pakket versturen. Voor elk pakket wordt een bestelling aangemaakt - u ontvangt dus updates over uw bestelling zoals u gewend bent als u een losse bestelling plaatst.

2012 - 2024 Kleinvee Fokkerij - Deze website is groen gehost šŸŒŽ