Verzorging & gezondheid

Uw knaagdier verdient de beste verzorging. Wij begrijpen dat bij Kleinvee Fokkerij natuurlijk heel goed. Het kan alleen soms best wel lastig zijn om uw dieren goed te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan nagels knippen. Neemt u het risico liever niet? Laat het dan gewoon door ons doen! Wij kunnen de volgende verzorgingstaken van u overnemen.

Bij Kleinvee Fokkerij kunt u uw konijn laten inenten voor €29,95 per dier. Uw konijn wordt daarmee beschermd tegen RHD en myxomatose. Het is daarbij belangrijk om uw konijn jaarlijks te laten inenten om de bescherming op pijl te houden. Uw kunt het enten combineren met een pensionverblijf, maar u kunt ook los daarvan langskomen.

Hoe werkt het?

U laat via ons contactformulier weten dat u gebruik wilt maken van de mogelijkheid voor het enten. Laat hierbij ook weten om hoeveel dieren het gaat. Wij hebben een keer per maand een vaccinatieronde. Dit is elke eerste maandag van de maand. Het is daarom belangrijk dat uw konijn voor 13.00u op de eerste maandag van de maand aanwezig is. De dierenarts komt dan langs om alle konijnen te vaccineren. U kunt aan het eind van de dag uw konijn weer bij ons ophalen.

Het is mogelijk om uw dieren zelf te koppelen, maar soms willen mensen het liever niet zelf doen en aan specialisten over laten. Wij koppelen geregeld dieren en weten precies welk gedrag om welke reden vertoond wordt. Daarom lukt het ons vaak om dieren goed gekoppeld te krijgen.

Koppelen neemt bij ons gemiddeld 7 dagen in beslag. Soms gaat het sneller, maar we vinden het vooral belangrijk dat wij zeker weten dat het koppelen geslaagd is.

Hoe werkt het?

U kunt via de knop "Afspraak maken" een afspraak maken voor het koppelen. Wij kunnen daar dan rekening mee houden en ons voldoende voorbereiden.

Kosten

Het koppelen van dieren kost €25,- per koppeling. Hierbij komen dan nog de kosten van het nieuwe dier die u bij ons komt uitzoeken.

Wilt u de dieren langer dan de dagen die nodig zijn voor het koppelen laten zitten, bijvoorbeeld omdat u ze niet eerder op kunt halen? Dan rekenen wij voor de overige dagen pensionkosten.

De nagels van uw dier knippen is een lastig klusje, het is belangrijk dat je precies goed knipt, niet te lang, maar ook niet in het leven. Ook het dier moet zo min mogelijk stress ervaren. Gelukkig kunnen wij dit voor u doen.

U kunt gebruik maken van deze service, bij bijvoorbeeld de pension of u kunt een afspraak maken om dit door ons te laten doen.

De kosten hiervoor zijn €5,00 per dier.

2012 - 2024 Kleinvee Fokkerij - Deze website is groen gehost 🌎